Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Tiden

Skrivet:    ·  Allmänt
Då var det måndag igen och blev en riktigt bra än idag. Hade roliga lektioner och fick lite mer info om vad som gäller nu de sista veckorna innan lovet, fick bland annat info om två prov samt några projekt och sånt som ska vara färdiga osv. Så läskigt att terminen snart är slut! Går i skolan den här och nästa vecka och sen är det påsklov, efter det är det två veckors prao och sen har vi bara fyra veckor kvar i skolan tror jag. Åttan börjar alltså ta slut och det känns som att vi nyss började sjuan. Förstå inte var veckorna och tiden tar vägen, fattar inte vad vi gör för att tiden bara ska försvinna och ticka vidare.
Var hemma hos Tove efter skolan där vi kollade på en film som handlade rätt mycket om tid. Interstellar heter den och det var en sådan där riktigt bra film. En sjukt smart film, som var något man inte förstod förensi slutet typ och framför allt en film som handlade om framtiden. Både jag och Tove blev extremt insatta i den och satt och både grät, skrattade och hjälpte huvudpersonerna. Ni vet när man sitter på helspänn och skickar all sin kraft till personen i filmen bara för att det ska lyckas med det de gör. Kommer gör ett inlägg om den senare och ni borde verkligen se den om ni har möjlighet!
Puss och Kram!♥
Gjorde "Brownie in a cup" hemma hos Tove, sjukt gott och jätteenkelt :)
 
♡▲ R O B I N N S ♡
Skrivet: 2015-03-23,  kl. 21:48:55 Blogg:  http://robinns.blogg.se/

Omg måste testa!! :)




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design