Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Skräck

Skrivet:    ·  Allmänt
Då var lovet slut igen och skolan igång som vanligt. Känns rätt skönt att träffa alla igen men de tidiga mornarna har jag ju inte riktigt saknat. Eller har egentligen gått upp rätt tidigt hela veckan i anknytning till skidåkningen men det är långt ifrån samma sak so att ta sig upp tidigt för att gå till skolan. Kommer förhoppningsvis in i det snabbt igen, men jag vet inte får försöka hålla ut till helgen.
Efter skolan gick jag hit tillsammans med Tove och Jossan. Vi hade planerat att kolla på skräckfilm men precis innan jag ska ta fram datorn hör vi ett knak och direkt tror alla tre att det finns någon i huset. Så gick runt med varsitt skohorn i hallen med Erik i telefonen ifall någon skulle vara där. Men all var lugnt och trotts händelsen blev det skräckfilm, "The Chainsaw Massacre". Den var riktigt creepy, sjukt äcklig och hade riktigt bra jump scares så ett stort tips om ni vill se skräckfilm!
Puss och Kram!♥
 Bild från filmen...DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design