Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Julkänslor

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Erik och Jossan idag för att gå och kika lite på den årliga julmaknaden. Hittade dock ingen julklapp som jag hade hoppats på, fanns mest fika och ljus där så kändes lite svårt. Blev alltså bara en kortis där innan vi drgo till Jossan och kollade på en film som hette "Catch me if you can". Hann inte se färdigt den men det vi såg kändes lovande så får förska se klart den nån gång.
När jag kom hem var Ida och Alva här för att baka pepparkakshus. Är fjärde året i rad vi bakar med de så har blivit lite av en tradition typ. Efter mycket om och men blev årets bygge en båt och den blev hyfsat bra. Degen vi hade köpt var tyvärr inte lämpad för större papparkaksbyggen och även när vi gräddat alla delar var de lite mjuka, så går runt och väntar på att båten ska falla ihop typ. Aja får hålla tummarna för att den klarar sig till tretton dag jul när det är dags att krascha huset :)
Puss och Kram!♥
 
♡Mormor♡
Skrivet: 2014-12-08,  kl. 07:04:06

Vilket jobb! Jättefin båt, men sjösätt den inte....Kram

Svar: Haha nedå :)
Tilda♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design