Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Fler tecken på julen

Skrivet:    ·  Allmänt
Har fått en sån enrom julkännsla idag, köpte hem en gran idag så har klätt den nu på kvällen och lagt de paket vi har inslagna under den. Firar inte jul hemma men har sedan några år tillbaka alltid haft en liten gran bara för att det är så mysigt och för att klä granen är ett måste vid jul! Första gången jag klädde granen var typ när jag var nio/tio år och hade fått åka till mormor och morfar själv innan resten av familjen. Fick hjälpa till att klä granen då och det blev verkligen något som fastnade i min julälskande själ på direkten.
Nu har jag dock passerat stadiet när jag vill hänga saker överallt och tycket det ser fint ut för fem saker hänger på samma gren och när allt rött är på samma ställe. Längtar till jag flyttar hem ifrån och får klä min gran på mitt vis för jag och resten av familjen (lillasystern) har inte riktigt samma åsikter men men. Har även slagit in julklapparna jag köpte igår så de ligger under granen tillsammans med några av Märtas grejer. Hoppas att pakethögen fylls på under veckan av grejer från mig, vore skönt att få allt klart liksom :)
Puss och Kram!♥
Slår in julklappar...
Slog in ungefär fem var så känns bra :)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design