Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Konsert på Vår Gård

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår var jag, mamma, I o mammas kompis på ett ställe som heter Vår Gård, (Vår Gård är en konferens anläggning i saltsjöbaden.) för där var det en konser. VG har typ ordnat de här konsererna tre år i rad o jag o mamma har varit på alla tre. Tidigare år har konsererna varit utomhus o då har det varit med artister som Uno Svennignson, Bo Kaspers orkester mm. O i år var det Viktoria Tolstoy, ingen aning om vem det är!!! Hon var ganska bra men liksom inget speciellt där emot så var det ett för-o-efterband som heter Phones o de var jättebra, de var liksom roliga att lyssna på och hade det där lilla extra.
 
Maten var lagad av en känd TV-kock så allting var jättegott, han hade lagat olika plockmats-rätter samt praliner mm till efterrätt. Maten lyfte värkligen kvällen och hela konceptet var jättemysigt/trevlig. Jag o I gick typ rundvandring på anläggningen tre ggr o hittade lite hemliga ställen o så... :)
Jag hade en väldigt rolig,mysig,trevlig kväll o jag hoppas att ni hade det med!
Puss o Kram!♥
Viktoria Tolstoy ^_^Här syns pralinerna ^_^
O här alla macarons ^_^
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design