Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Nästan bra igen!

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår när jag kom hem frös jag så att jag hackade tänder och dessutom så fick jag svårt att andas. Det kändes som att någon högg/brände/slet bort vänster sida av min mage varje gång jag andades in. Ringde till pappa som sa att jag skulle ta en alvedon. Så det gjorde jag(det visade sig senare att jag svalde en sån alvedon man ska ta i rumpan men det var ingen fara!!!!) på kvällen hade jag 38,7 c* feber och bultande huvudvärk.
 
Nu när jag vaknade på morgonen var jag bara vrålhungrig(åt en halv polarkaka till middag) och hade lite ont i sidan. Så om allt fortsätter att bli bra kommer jag gissnings vis kunna gå till skolan imorrn. Så nu håller jag bara tummarna för att jag ska bli bättre, för det är nämilgen så att vi ska på våran första gemensamma klassresa på lördag o den tänker jag INTE missa. Jag kan väl säga så att om jag gör det så kommer jag att vara ledsen i flera månader typ. Men mamma o pappa tror att jag kommer att bli bra tills dess. Så det jag oror mig mest för nu är om jag har smittat ner hela klassen då jag var i skolan hela dagen igår...
Förlåt om ngn av er blir sjuk!!!!
Puss o Kram!♥
En liten komisk grej jag kom att tänka på. Igår när jag var i skolan började vi jobba med "Organsimer" på NO:n och då jobbar jag med Å(en ny tjej i vår klass) och A(en kille i vår klass.) Och då så bestämde vi oss för att andvänd min inloggning att spara all fakta på o då sa A: "Vi kan ta din inloggning Tilda för du blir ju typ aldrig sjuk." Nja A du får nog tänka över det där. För nu sitter jag här hemma i alla fall o är sjuk... :)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design