Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Var tog sommaren vägen?

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har regnet vräkt ner hela dagen så det är typ vattenpöls-bombat på våran skolgård :( men det får man tydligen börja vänja sig vid för nu kommer klimatet i Sverige bara att bli blötare o kallare pga av den jävla växthuseffekten. Så alla länder runt ekvatorn kommer tt få det varmare o vi här i lilla norden får det kallare, Tack moder natur för det!NOT! 
Gud vad jag låter negativ, men en sak som gör att jag får lite sol iallafall är att vi ska på klassresa imorrn!!!!!! O jag är så grymt taggad hoppas bara att det blir bättre väder där, o om man ska tro väder sidan yr så kommer det att bli sol på söndag så nu håller jag tummarna för yr!!!!
 
Dessutom skulle jag gärna vilja veta vad ni vill se mer/mindre av i bloggen. Skriv en kommentar så att jag får veta, jag skulle bli jätteglad då!!!
Puss o Kram!♥
 
 
Är helt kär i den här låten!!!!^_^
♡Moa♡
Skrivet: 2012-08-31,  kl. 18:09:12

Hejhej :D
Jätte fin blogg Tilda! Kollar in ofta för att se om du har gjort något nytt inlägg.
Tycker du ska förtsätta som du gör nu, skriva om vad du har gjort under dagen tillexempel. Det är kul att läsa! :D

Svar: Tack Moa!Vad kul att du gillar min blog tack för tipset!!!
Kramar ifrån mig! <3
Tilda

♡Ella♡
Skrivet: 2012-09-01,  kl. 10:05:25

Jag tycker också att din blogg är jättefin! Men om jag måste skriva om något jag vill du ska ändra på så är det att kanske ha lite mer "Dagens Outfitt"
Hejdå!

Svar: Vad roligt att du gillar den o jag ska tänka på det där med dagens outfit! :)Kramar ifrån mig! <3
Tilda

♡Rebecka♡
Skrivet: 2012-09-01,  kl. 10:17:04 Blogg:  http://onlymyblogg.blogg.se

Tack ❤
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design