Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Bakning med F

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag och F blivit en del av Cheesecake familjen, vi testade nämligen att baka en cheesecake och himmel vad gott det blev och det var faktiskt inte så svårt!!! Först tänkte vi baka cupcakes men vi beslutade oss senare för att baka en cheesecake(vilket jag är väligt glad över, det var typ hundra år sedan jag åt cheesecake!!) Även denna gång så var det Leila som låg bakom receptet, jag har blivit riktigt kär i hennes grejer, det blir så himla gott!!! Det jag har testat hittills är: Maränger, Cheesecake och Toscakaka. Kanske inte så mycket men men.
Nu ska jag sätta mig i soffan och titta lite på körslaget och se om jag kan hitta mammas gammla jobbarkompis som är med i Anders Bagges kör(Ekerö)
Puss o Kram!♥
 Såhär snygga är vi när vi bakar!!! :)DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design