Stekta kycklingfiléer med pesto och bönsallad
Skrivet: · Recept
Ingredienser:
4st kycklingfileér
2msk olivolja
Salt
Svartpeppar
1 burk pesto
Salladen:
300g haricots verts, färska eller frysta
4 msk oivolja
1 vitlöksklyfta , tunt skivad
1 burk cannellinibönor (410 g), sköljda
Salt
Svartpeppar
Gör såhär:
Sätt ugen på 175°C.
Bryn kycklingfiléerna i olivolja i en stekpanna. Salta och peppra. Stek färdigt dem i ugnen i 10 minuter.
Bred på pesto precis innan servering.
Bryn kycklingfiléerna i olivolja i en stekpanna. Salta och peppra. Stek färdigt dem i ugnen i 10 minuter.
Bred på pesto precis innan servering.
Salladen:
Koka haricots verts i saltat vatten 4 minuter och kyl snabbt i kallt rinnande vatten för att avbryta kokningen och för att behålla den gröna färgen. Låt rinna av ordentligt. Värm olivoljan i en panna och lägg i vitlöken. Låt fräsa någon minut och tillsätt cannellinibönor och haricots verts. Smaka av med salt och peppar.
Lycka till! ^_^