Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Drar till Utö

Skrivet:    ·  Allmänt
Ska snart hoppa in i bilen och köra till färjan som tar oss till Utö. Har vänner som har hus där (ingen av barnen är i min ålder...) och var på deras landställe för typ 8år sen elr nåt sånt så har typ inga minnen mer än att vi åt blåbärspaj....
Men kommer inte bli nån bloggning under de här dagarna, tror att vi är borta 2nätter så då kommer bloggen så still. Har ett tidsinställt inlägg tills imorrn men annars inget, blev som vanligt kort om tid i Sthlm, men efter Utö kmr vi vara hemma ngra dagar så de ska bli skönt. Trött på att köra fullt ös hela tiden, vill bara ha en chill dag typ haha. Överklassproblem kände jag där, nämen älskar att jag får va med om så mkt. Lite smått trött bara :)
Puss och Kram!♥
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design