Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Sjukt varmt

Skrivet:    ·  Allmänt
När jag åt frukost vid halv elva imorse var det nästan obehagligt varmt ute på altanen. Så hyfsat snart efter att jag vaknat o klätt på mej osv cyklade jag, mamma, Malte o Märtis till Tanto. Va proppfullt när vi kom dit men vi lyckades hitta en ledig plats under ett träd precis vid vattnet. Märks överallt att vi inte är vana vid den här värmen, inte minst gräset. Såg typ ingen skillnad på gräset o sanden vid badet....
Efter att vi badat ett bra tag körde vi vidare längst vattnet o stannade för en glasspaus vid Nyfiken Gul. Åt typ godaste glassen nånsin, den hette typ Hallondröm och ja tog typ matdöden över den haha. Fortsatte hem sen iaf o har typ spenderat tiden här i mitt rum som är det enda svala stället i hela huset haha. Nu bakar mamma pizza så blir en bra kväll, tänkte kika på en film senare ikväll oxå. Har fått så måmnga tips så måste se va de är för nåt :)
Puss och Kram!♥
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design