Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Till marknaden uti Nora

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter att mamma, jag och Malte gått en promenad runt Lindesjön och badat tsm med pappa och Märta bestämde vi oss för att åka en sväng till Nora då pappa hävdade att de hade den bästa glassen. Så vi bytte om och hoppade in i bilen.
Väl i Nora gick vi en kort sväng igenom stan innan pappa tog oss till en dömysigt café precis vid vattnet där vi åt en lättre lunch. Var jättenära på att få en fågelbajs i huvudet o fick lite smått panik men klarade mig igenom dan haha. Efter lunchen iaf gick vi upp till torget i Nora där de hade ett glasscafé med Noras egen glass och den var så god. Seriöst värd en egen resa! Var fullt med folk där hela tiden och medan vi var där kom de med en ny glassleverans från fabriken, de gör nämligen ny glassvarje dag så smakerna varierar. Idag var det Vanilj, Hasselnöt och Lingon och Hasselnötsglassen va absolut godast!
Puss och Kram!♥
 Längst ner till vänster låg caféet vi lunchade på ^_^
 Hela familjen minus pappa och min mat
 Asså glassen va 2die4!!!
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design