Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Bakar och pysslar

Skrivet:    ·  Allmänt
Får hit släkten imorrn (eg. bara mo & mo, fa & fa samt Jeppe, Sofie, Erland och Elsie) för att fira mej typ. Har säkert redan skrivit de här, elr har för mej det iaf men det här var första helgen sen enskedespelspremiären som alla kunde. Så de kommer hit o kollar o firar mej, tror att vi skulle fira Elsie oxå som fyller år nu i juni.
Så det är andledningen till att mamma o jag befinner oss i köket. Mamma har gjort en rabarberkompott och jag bakar en toscakaka m. marsipan typ. Verkar så god, "smeten" var 2 die 4!!!
Nu ikväll blir det Mission Impossible 4. De har kört alla fimler på 4:an sen i onsdags så jag och mamma har kollat varje kväll. Gillar vekligen de filmerna, och Tom Crusie är så snygg!
Puss och Kram!♥
 I brist på annat blir det en bild på Selma, Liv och jag när vi väntar på att gå in på scen ^_^
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design