Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Supervarmt!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi fick sluta kl. 11.30 idag då vi bara har en lektion efter lunchen (de är NO) och alla inte behövde vara med där. Hade NO-prov förra fredagen och de som ville göra omprov fick ha det idag och vi som var nöjda fick gå. Så jag, Jossan, Erik, Clara N, Tove och Lovisa cyklade runt ett tag innan vi drog till Jossan (dock utan Tove o Lovisa)
Väl där, i Jossans trädgård, trodde jag att jag skulle dö av värmeslag. Vi satt bara o typ gungade lite men sen blev det för jobbigt. Solen stekte så mycket och jag blev helt matt i huvudet och orkade knappt gå in till Jossans hus sen när vi skulle dricka haha. Inte van vid värmen än men de kommer nog snart :)
Puss och Kram!♥
Testade den glassen idag. Var rätt god men smakar verkligen tuggummi ^_^
 
 Så härligt!!!
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design