Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Besta vennerna

Skrivet:    ·  Allmänt
Vad är det som har hänt med Sverige? Har varit dimma HELA dagen, trodde att det bara skulle vara sån där morgondimma som kommer ibland men den är fortfarande kvar. Allt känns typ så mycket läskigare när det är såhär och när jag och Jossan gick hem från skolan konstaterade vi att det var som en skräckfilm. Typ helt öde. Mörkt. Dimma. Känns inte det rätt spooky eller är det bara vi?
Tove joinade oss lite senare och då kollade vi på filmen "Marley and me" och den var så sjukt söt! Handlade om ett par som köpte en helt galen hund som hette Marley och sen visade filmen hur hunden följde med de genom livet och alla vi tre satt verkligen och grät. Sen mitt i filmen pausade vi och hade värsta deep-talket och jag älskar att vi kan göra det. Berättar sällan hur mycket de två faktiskt betyder för mig och precis som Jossan konstaterade är vi tre som en liten familj för det finns inga av mina vänner jag kan bli lika arg på som de två, men det finns inte heller några jag skrattar lika mycket med, eller har lika många minnen med. Älskar de!
Puss och Kram!♥
 Nu är Alex och Burre med på bilden oxå men men ^_^



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design