Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Tre timmars kör

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade "elevens val" idag igen så var kör för min del. Dock är vår lörledare Kristin sjuk och har haft lunginflamation så förra gången hade vi en vikarie som tyvärr var totalt ute och cyklade och idag hade en som var betydligt bättre. Är dock jättesvårt att jobba med stämmor utan Kristin för det räcker med att nån i alt,melodi eller sopran är osäker så faller hela stämman. Svårt att få till det där. Men har alltdå sjungit jullåtar i tre timmar på förmiddagen och jag vill nog hävda att jag är på väg att lära mig de :)
Eftermiddagen inehöll en väldigt rolig lunch tsm. med Tove, Elin och Sofia. Fick håltimme och var inte jättepeppade på maten i skolan så åt nån annanstans. satt och typ pratade i två timmar vilket var himla kul skrattade en massa och fick sjukt mycket energi. Efter det drog Tove och jag hit och kollade på switched at birth. Jag lät henne se det första avsnittet och sen kollade vi på alla "perviously on..." som alltid är i början, samt att jag körde en mindre genomgång av vad som hänt så hon förstod ungefär. Sen fick hon helt enkelt se avsnitt 8 och 9 med mig och hon blev lika fast som jag. Det är verkligen den bästa serien nånsin!
Puss och Kram!♥
 
♡Elsa♡
Skrivet: 2014-11-16,  kl. 21:23:05

Vart kan man se serien? Kraam!

Svar: Jag såg den först på viaplay men nu kollar jag nån hemsida jag inte vet namnet på tyvärr
Tilda♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design