Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Det började så dåligt

Skrivet:    ·  Allmänt
Var inte jättepeppad på livet när jag klev upp imorse trotts att det var fredag. Jag ställde min klocka på en halvtimme senare än vad jag brukar men jag kunde verkligen inte komma upp. Tog mig till skolan iaf, kom på att jag glömt gympaskor (skulle ha konditionsgrej så behövde de) hinner precis in i klassrummet innan lektionen började plus att jag får grövsta mensvärken och kan knappt sitta ner. Mm kändes bra då verkligen.
Dock visade sig att vi inte hade gympa så jag Tilda O, Erik, Oliver och Wille drog hit och åt nudlar. Hade sjukt kul, så då blev dagen lite lättare. Efter skolan sen kollade jag, Tove och Jossan på "Dear John" och när den var slut gick vi typ ut och gick. Stannade på typ tre olika ställen och pratade, va jättemysigt. Kom tillbax till mig sen och åt mat och sen har kvällen spenderats åt olika yoga övningar typ haha.
Puss och Kram!♥
 Så söt film ju, det här var andra gången jag såg den. Grät sjukt mkt första gången asså ^_^
 Super fina right?



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design