Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Fyra dagar kvar

Skrivet:    ·  Allmänt
Men hur blev det lov så snabbt? Fyra små dagar kvar till vi får höstlov och det känns som att vi nyss började åttan, känns fortfarande som att vi går i sjuan typ haha så förvirrad. Har inga större planer på lovet, ska vara djur vid Åhléns på lördag, ska troligtvis köra laserdome med kvällis på onsdag och sen på torsdagen drar jag och mamma till Torpa där Märta, Erland och Elsie kommer vara hela veckan. Så blir mys men inget stort.
Klarade nog SO provet hyfsat idag vill jag tro. Sista frågan på provet var så svår, och för att ha hittat svaret den skulle man ha läst igenom alla angivna sidor nogrant för det stod inte direkt något svar. Det var typ en "läs mellan raderna" fråga, men vi hade lite för mycket grejer att plugga in för att klara av nåt sånt, men men. Eftermiddagen spenderade jag kort med Tove och Jossan men gick hem rätt snart för att hinna fixa några grejer innan jag drar iväg på dansen om typ 40min..
Puss och Kram!♥
 Hade på mig nya tröjan idag och jag äääälskar den!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design