Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Höstfotografering

Skrivet:    ·  Allmänt
Åh gajs ni förstår inte min sjuka lycka jag har just nu. Efter att jag suttit och väntat på Frida hela dagen gav jag upp och fick med mig mamma ut för att fota. Hösten är som bäst nu så när solen är framme måste man passa på! Och jag och mamma kom verkligen ut i exakt rätt tid. Solen hade börjat sin bana neråt men vi chansade och cyklade bort till Söderbysjön och när vi kom dit var ljuset helt perfekt. Fotofanatiker som jag är sprang jag runt och ville ta kort på allt och mamma knäppte några sjukt bra bilder på mig. Taggar höstheader nu asså!
Ikväll ska vi göra egen sushi så min lycka kommer nog hålla i sig ett bra tag till. Tove och jag ska göra egen sushi på hemkunskapen på tisdag och då kan det vara bra att ha testat det innan. Så idag när pappa ringde och kollade vad jag och mamma ville ha till middag sa jag lite i förbi farten sushi och det blev det. Lycklig, nöjd och känner att det här är en rätt grymt bra lördag asså.
Puss och Kram!♥
 Sneakpeak haha...



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com








Design