Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Bakat :)

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade en riktigt dålig dag i början av dagen. Min mobilskärm spräcktes, jag petade mig i mitt öga så ja börja gråta, jag glömde min franska bok hemma mm. Men det bläv lite bättre, klarade nog franska testet rätt bra trotts allt. Efter skolan drog jag, Tove och Jossan hem till mig iaf och bakade scones. Har varit sugen på att baka i typ 2veckor så blev fett glad haha.
Både jag, Tove och Jossan har bilvit nominerade till Ice Bucket challenge av olika personer så vi tänkte att vi lika gärna kunde göra den tillsammans så aa. Fixade iordning och sen stod vi där i trädgården oså var det min tur att göra det. Fick lite smått panik men vattnet var inte så superkallt som jag trodde så det gick bra. Det enda jag inte gjort än är att donera pengar men ska göra det oxå sen :) Hur är det för er, har ni gjort det än?
Puss och Kram!♥
Super fancyyyy!
 
♡Anonym♡
Skrivet: 2014-09-04,  kl. 10:16:29

Ååå fy jag skulle aldrig göra den där icebucket. Uuuuu vad kallt :P




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design