Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Så mycket skola

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade franska glosor tills idag. Var 6 olika verb som skulle böjas i persens till 9 olika personformer, förstår ni mängden? Sen har vi ett grovt stort NO prov i ekologi på fredag men våran lärare har varit grovt oklar så såhär 3 dagar innan provet vet vi fortfarande inte helt vad vi ska kunna... Imorrn och i övermorgon har vi dessutom studiedagar (de årliga utvecklingssamtals dagarna) så då har vi fått i hemuppgift att fixa klart vår redovisning om något världskänt i engelska samt fixa en intervju till svenskan.
När började skolan ta så mycket tid? Kommer ihåg när det enda man hade i läxa var att läsa ett kapitel eller två för någon av sina föräldrar och sen fylla i ett papper varje vecka över hur det gått. Shit vad stor jag kände mig då, första läxan o grejer. Då ville vi ha fler, mycket läxor och mycket prov för det var ju coolt. Så hade alla stora, nu får jag nog klassa mig själv som stor och jag vill INTE ha fler läxor. Vill tbx till läsläxan, det räcker lixom.
Puss och Kram!♥
 Bjuder på en glad bild fast att jag är lite smått stressad
♡Elmira♡
Skrivet: 2014-09-17,  kl. 23:39:07 Blogg:  http://www.makeupbyelmiira.blogg.se

Oh va fin du är :) Vilken fin design du har på din blogg :) Önskar jag kunde sånt :(

Svar: Tack vad glad jag blir, behöver du hjälp med din design kan jag försöka hjälpa till :)
Tilda♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design