Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Sjukt rolig helg

Skrivet:    ·  Allmänt
Har spenderat hela i en stor bäverdräkt vid Åhléns. Vet inte om någon av er var där men det var sjukt mycket folk och det var grovt varmt men det var faktiskt riktigt kul. Blev så van vid att gunga runt och vinka till alla så när vi fått av oss dräkterna och skulle till tuben var jag nästan på väg att börja vinka till alla.
Vi var en riktigt bra grupp oxå. Jag hade ju med mig 8st som jag kände men har verkligen haft chansen att lära känna de andra fem under helgen och alla var så shyssta. Körde runt med alla lixom :) Sen var det yttligare ett gäng djur och hela orkestern i samma vilorum som oss men vi va typ inte med de. Just nu är jag bara trött och sitter typ och nickar till lite men känner på mig att jag kommer sakna de där varma djurdräkterna sen asså. Vill göra det igen! :)
Puss och Kram!♥
 
 
♡Oslofru♡
Skrivet: 2014-09-28,  kl. 19:19:48 Blogg:  http://www.oslofru.com

Hihi så kul!! :D




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design