Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Sommarvärmen tbx?

Skrivet:    ·  Allmänt, Kläder
Visst ska man inte hoppas på för mycket men värmen idag, hur skönt som helst ju! Satt ute och solade i shorts och linne ett tag men var tvungen att gå in och tanka vatten flera gånger för att mitt huvud inte skulle koka typ. Förstår ni vilken känsla jag menar?
Vet inte riktigt vad jag gjort idag. Satt utomhus ett bra tag, sen hjälpte jag och malte pappa då han skulle göra Ice Bucket challenge. Åt äppelpaj, tog en promenad, skrev på min bok, snapchatade och sen kom mamma hem oxå. Hon åkte till Prag med jobbet i torsdags eller något sånt så har saknat henne en del. Varken mamma elelr pappa reser mycket i jobbet så när de väl gör det blir det så konstigt haha. Så under middagen blev det lite catch up mm. och nu äre dags för Step Up 4. Mamma, jag och malte har sett de tidigare 3 under de söndagar som varit så vi har kommit fram till den sista filmen nu. Jag, älskar de, Malte älskar de, mamma älskar de!
Puss och Kram!♥
 Körde all in Hollister idag :)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design