Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

We're the Millers

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
 
Har varit sugen på att se "We're the Millers" sjukt länge och i vintras när vi åkte till Vemdalen med Ida och Alva såg jag och Ida typ 5min av den och jag älskade den! Så tog tag i malte igår och såg till att se klart den och shiet vad bra dne var! Asså jag garvade så mycket och de hade lyckats få någon form av balans i filmen för vissa amerikanska komedier är verkligen TO MUCH men den här var riktigt bra.
Den handlar om en knarklangare som heter david som får i uppgift av sin kompis att smuggla en "liten" last marijuana över gränsen från Mexico in till USA. Men han inser snart att han måste ha en bättre förklädnad och tar hjälp av en strippa, en hemlös tjej och en övergiven kille för att skapa en familj.
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design