Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Fullt ös hela dagen

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter frukost i solen imorse kom utländska gänget (dvs. alla franska, amerikanska och engelska) till vårat hus och hängde där ett tag. Blir lätt rätt vilt när man är 22 personer men alla var så jäkla underbara så trotts att vi var mellan sex och sjuttio år hade alla lika kul verkligen, älskar när det är så. Stannade vid "vårt" hus fram till lunch och åt där innan vi gick en promenad till de utländskas hus. Var hur fint som helst i huset de hyrde och de ska stanna där i över en vecka och åka in ett par dagar till Stockholm så förhoppningsvis kommer vi hinna träffa fransmännen innan de åker tillbaka till Frankrike men vi får se.
Efter en eftermiddag vid hamnen nedanför deras hus rullade vi hem till Stockholm igen. Kan lugnt säga att vi inte var de enda som bestämt oss för att lämna Lagnö vid just den tidpunkten så blev en del köer men det var ändå okej. Hann vila lite i bilen innan mamma släppte av mig hos Erik när vi kom hem. På plats hos honom fanns även Tilda, Jonte, Lucas, Elin, Becka och Oliver så hängde med gänget hela kvällen. Satt på Eriks altan och myste där, blev mycket prat, extremt mycket natthumor, fighter i spelet Med Andra Ord, som jag stolt kan säga att jag och Jonte vann, samt bara underbart häng. Kom hem där ifrån för ett tag sedan och har hunnit landa lite nu. Ska strax gå och borsta tänderna och sova ut ordentligt, behövs efter att man varit i fullgång en hel helg :)
Puss och Kram! ♥
 När vi badade nere vid bryggan
 Hoppade från klipporna :)
 Och sen en bild på mig och Märta nere vid hamnen
♡Anonym♡
Skrivet: 2015-08-17,  kl. 01:28:08 Blogg:  http://melzies.for.me

åhh vad härligt!!!

Vad tycker du om folk med barnvagn??
http://melzies.for.me/2015/augusti/folk-med-barnvangar.html#comments

Kika in och se min åsikt om det! kram<3
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design