Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Lillebror fyller 13

Skrivet:    ·  Allmänt
Lillebror fyllde tretton år idag så lev väckt jättetidigt imorse (med mina mått dårå) och kom med frukost på sägen och paket till honom mamma, jag och Märta. Pappa var borta större delen av dagen då han sprang en ultra maraton idag som i det här fallet var 7,5 mil. Förstår ni vad sjukt? Jag dör efter fem kilometer typ och han springer då 70 kilometer till, helt och hållet galet haha.
Hur som helst så hade vi släktkalas för Malte idag så mormor och morfar, farmor och farfar, Jeppe och Sofie och kusinerna kom hit och åt lunch, storfikade, skrattade, hade flera seriösa samtal och lekte massor. Var uppe på en skolgård i närheten och spelade basket, gungade i nån storgunga och hade lite tävlingar. Älskar att det blir så mycket rörelse när småkusinerna kommer hit, eller när vi är tillsammans i allmänhet hela släkten. Får moments ibland när jag bara kan stanna upp och verkligen uppskatta min släkt så mycket. Så underbara personer allihopa verkligen och kunde inte vara med tacksam över att jag fötts in i den här släkten.
Puss och Kram! ♥
 Lunchen bestod av lasagne med nötfärs, fetaost och rödbetor och sallad
 Bild från middagen samt mormor och Märta i trädgården
 Eh ja vi spårade ut lite grand när vi fixade fika :)
 Bilder från när vi var iväg till skolgården
 Bild från precis innan Sofie skulle kasta
♡ɑ n n i k ɑ♡
Skrivet: 2015-08-09,  kl. 18:37:29 Blogg:  http://blogofphoto.webblogg.se

Mums :D




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design