Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Mindre bra pass

Skrivet:    ·  Allmänt
Även om jag älskar in telefon verkar inte den dela samma kärlek till mig. Satt i typ två timmar imorse och försökte hitta sätt att överföra mina kontakter från gamla telefonen. Googlade runt och hittade typ bara dåliga resultat och saker som inte alls fungerade. Satt typ och halvgrät och var på väg att ge upp totalt ända tills jag hittade nån hemsida som hade en superenkel och jättebra förklaring på hur man skulle göra. Höll på att svimma av lycka, ända tills jag insåg att mitt SIM-kort inte fungerar trotts att det skulle ha aktiverats i natt. Har fortfarande inte löst problemet så det suger rätt hårt.
Drog iväg till gymmet efter det i alla fall men han bara bli ett 45 minuters pass innan jag behövde åka hem och hämta Märta. Cyklade både dit och hem dock så fick lite träning där ifrån. Men blev inget bra pass, var rätt trött i kroppen och fick nästan blodsockerfall när jag var klar men men känns skönt nu i efterhand i alla fall. Hann ligga ute och sola lite på eftermiddagen också och lyssna på lite poddar. Har inte lyssnat så mycket på podcasts men kände att det var dags att börja nu, himla mysigt och trevligt att lyssna måste jag säga.
Puss och Kram! ♥
 Har fått tillbaka min obsession av nötter igen så kommer bli mycket av det ett tag nu ^_^



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design