Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Mys dag på skansen

Skrivet:    ·  Allmänt
Efter en snabb samling i skolan gick vi iväg till tunnelbanan hela klassen och åkte in till Slussen och sen med båt över till Djurgården. Gick iväg till någon äng vi var vid när vi precis börjat sjuan och satt där. Trotts att klockan inte var mer än halv elva ungefär när vi kom dit blev det bara så att vi åt allihopa. Jag, Elin, Tilda, Oliver, Erik, Jonte och Wille hittade någon slags gammaldags parkbänkvi satt vid, var himla mysigt där faktiskt och under de timmarna vi var vid ängen satt vi mest där vi bänken och pratade. Blev inte en jättelång stund där dock då vi skulle iväg till Skansen sen och möta upp alla andra nior.
Lucas, Becka, Edvin och Fille joinade oss då när vi träffades och sen höll vi ihop under dagen. Besökte mini skansen, klappade getter, kollade på minigrisarna, såg björnar och älgar och njöt av solen. Skansen är ju himla mysigt så efter att vi gått runt och kollat på djuren ett tag satte vi oss bara på en klippa, såg ut över vattnet och satt och pratade. Efter dagen på skansen och en rätt stressig hemfärd, gick jag hem hit och vilade lite ett tag innan jag mötte upp Elin, Jonte, Oliver och Erik och drog in till gymmet. Jag och Elin hade leg day idag medan de andra körde överkropp. Gjorde ett par övningar tillsammans men såg till att hela tiden vara i rörelse och det känns redan i benen och rumpan alltså. Rädd för att brutal träningsvärk är på ingång...
Puss och Kram! ♥
 
Blandade bilder ifrån dagen ^_^



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design