Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Nästan skoltrött

Skrivet:    ·  Allmänt
Var vår första vanliga skoldag idag. Körde dagen schema enligt och hade alla lektioner vi skulle och måste säga att jag har rätt blandade känslor angående dagen. Var kul i vissa fall att komma igång med lektioner, taggad på några av ämnena vi ska jobba med under hösten och vissa av våra lärare är fett roliga så man har kul på lektionerna. Sen finns det vissa lärare och lektioner som är så tråkiga att man får panik och blir skoltrött sex gånger om. Den tråkiga lektionen har vi som sista lektion på fredagar, förstår ni då hur opeppad man blir på livet?
Gick en sväng till Becka efter skolan med Tilda. Alla vi tre höll på att somna litterally men Tilda var taggad på att göra pannkakor så vi fixade ihop en smet och ställde oss och stekte det. Sen dukade Tilda fram utomhus så satt i solen och åt pannkakor och då hörrni då var livet rätt mys alltså. Var kvar ett rätt bra tag hos Becka sen innan vi gick hem. Efter middag med familjen gick jag och mamma ut på en promenad. Behövde prata ut med mamma ett tag, var lite för länge sedan sist och är nu så himla glad att vi gjorde det. Ingen svarar ju så bra som ens mamma right?
Puss och Kram! ♥
 Pannkakorna ^_^
♡ɑ n n i k ɑ♡
Skrivet: 2015-08-22,  kl. 15:40:42 Blogg:  http://blogofphoto.webblogg.se

Gott!




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design