Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Sista dagen av sommarlovet

Skrivet:    ·  Allmänt
Då var sista dagen av sommarlovet över och jag har tbh inte gjort något speciellt idag. Låg och solade på altanen på förmiddagen och lyssnade på fler avsnitt av Zara och Noels podcast. Tog efter lunchen en lång promenad igenom Årsta och längst med Årsta viken. Tänkte igenom sommaren och mindes alla underbara stunder jag haft och blev nästan tårögd när jag tänkte på allt jag fick uppleva i Frankrike, alla underbara dagar och kvällar med The Squash, dagarna med släkten i både Norrköping och hos mormor och morfar, allsång på skansen med Ida och Alva. Har hunnit med mycket trotts flera veckor med bara regn.
Lyckades vara ute i en och en halvtimme när jag gick och när jag kom hem började jag plocka iordning lite saker inför imorrn. Packade ner allt jag behöver i väskan, kollade upp schemat vi kommer ha med mera. Har så mycket blandade känslor inför skolstarten imorgon. Känns så sjukt att jag ska börja i nian, NIAN. Hur lyckades jag hamna här så fort? Hur kan det redan vara dags att börja sista året i grundskolan? Niorna brukar alltid vara så stora, de har ju liksom varit de coolaste på skolan sedan man gick i typ sexårs, vet inte om jag är mentalt redo för att bli äldst på skolan. Fast hur farligt kan det bli?
Puss och Kram! ♥
 Gammal bild från Hammrbybacken



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design