Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Vasamuséet

Skrivet:    ·  Allmänt
Mötte upp Agnes, hennes mamma och lillasyster, Estelle och Valentin (fransmän och kompisar till Oskar och Iris) samt Jean-Marc som är pappan i den fransk familjen vi bodde hos i somras. Vi spenderade ju en helg med bland annat fransmännen förra helgen, inläggen finns HÄR och HÄR, och det var för att de varit på semester här i Sverige i över en vecka. Igår åkte Oskar, Iris och Anna (mamman) iväg till deras mormor och morfar men då Estelle och Valentin flyger hem i morgon passade de på att ta sin sista dag i Stockholm, och den på Vasamuséet.
Har inte varit på Vasamuséet sedan jag gick i 5:an, dvs fyra år sedan, så var kul att komma dit. Spenderade ett par timmar där inne och kollade på en fakta film om skeppet samt gick på en guidad tur som var på franska. Efter museibesöket blev det en snabb vända in till Kungsträdgården också innan jag behövde åka hem. Bara minuter efter att jag klivit innanför dörren kom Erik, Oliver, Tilda, Lucas och Becka hit. Satt ett tag på studsmattan innan vi cyklade iväg till McDonalds. Hade extremt otur med personalen där så det mesta gick fel, men var ändå trevligt på något vis och vi cyklade där ifrån ett tag senare mätta och någorlunda nöjda. Blev en asgrym utekväll sen, som även Jonte anslöt sig till, som fick mig att glömma bort att det är skola imorgon. an inte säga att jag någonstans i kroppen är sugen på att sätta alarm för imorgon men det är bara att köra.
Puss och Kram! ♥
 Åt lunch vid muséet, jag tog en jättegod kycklingsallad som är ett stort tips om ni äter där
 Bild på mig, Estelle, Agnes och Valentin samt en bild på båten
 Osen en bild på squadet nu på kvällen :)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design