Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Drömmar

Skrivet:    ·  Allmänt, Quotes, Djupa texter
Sen dagen vi föds får vi höra att vi ska ha drömmar, att drömmar är vad som gör just mig till den jag är och att vi alltid behöver ha något att sträva efter. Vi kan inte drömma för stort och att ingen dröm är för dum, men sen får vi också höra att vi ska ge upp våra drömmar och satsa på något mer realistiskt. Ta tag i våra liv på riktigt och släppa taget om allt det där vi en gång ville. "Kom igen du är bra på att sjunga men inte SÅ bra dessutom finns många bättre än dig, satsa på något mer stabilt istället något som du vet alltid kommer ge dig pengar. Något enkelt."
Min högsta önskan är att bli skådespelerska, inte teater utan film. Jag har gett upp den drömmen, istället tänker jag för tillfället nog att jag ska plugga till journalist eller något sådant, men min dröm kommer alltid finnas i bakhuvudet. Gnaga, göra sig påmind och jag är glad för det, för jag vill ha den kvar. När vi slutar drömma har något blivit fel, när folk säger åt oss att sluta tror jag att de egentligen bara är rädda för sina egna drömmar och vill inte att någon annan ska lyckas med sina. För varför ska du klara av det om jag är för feg? Varför ska du om inte jag ska?
Det finns dumma drömmar och saker vi vet är orealistiska men vi får inte låta andras rädsla stoppa oss. Jag vet att allt inte blir sant och att många får se sina drömmar krossas, slitas isär och lämnas i en hög någonstans långt bort. Smärtan för förlusten är hemsk, men när du vinner och får det du vill är lyckan obeskrivligt. När du lever i stunden du drömt om för alltid och faktiskt får se allting uppfyllas. Eller egentligen behövs inte allt uppfyllas det kan räcka med en del, mår du bättre än någonsin och den kännslan är obeskrivlig.
Vad jag vill säga med det här inlägget är ge inte upp men lär er när det är dags att släppa taget. Vi måste alltid behålla verkligheten men det behöver inte stoppa oss från att flyga iväg i tankarna. Runt omkring oss varje dag ser vi folk som lever sin dröm, artister, konstnärer, skådespelare, kanske en nybliven mamma, en man påväg till jobbet för att bli befodrad, en flicka som nådde betyget hon strävat efter i skolan eller en kille som fått besked om att hans pappa kommer hem från kriget, levande. Vem vet vad som döljer sig bakom varje leende? Bakom varje människa finns något som någon gång gått bra och det kan ha förändrat hela personens liv, tänk om någon sagt åt henne/honom att dess dröm var dålig och ouppnåbar. Hade hen stått kvar som gatumusiker i en tunnelbanekorridor då istället för att nu uppträda på en scen framför tusen fans. Kanske, kanske inte, allt ligger i våra händer.
 
 
 
♡Anonym♡
Skrivet: 2015-01-12,  kl. 21:50:16

Så kloka tankar.




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design