Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Alla fel

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit så äckligt ute idag. Det har varit kallaste dagen sen vi kom hit med endast 33°c. Men det har varit så fuktigt i luften att man har kunnat stått ute i en minut typ och kommit tillbaka in sjöblöt så alla har verkligen svettats idag. Efter som det är vardag idag så var det bara vi fyra barn, men dagen startade inte så bra. Jag och Agnes skulle först gå och köpa bröd till frukost, men då var bageriet stängt. Så vi gick hem, åt det som fanns hemma och sen gick vi två ut på en promenad. Gjorde alla fel då dock, first of all man går inte ut och går i det här vädret så vi var typ själva utomhus, sen glömde vi vatten,  tappade halvt bort oss och lyckades ständigt hamna på gator utan skugga. Blev bara en 45min promenad men vi skrattade enormt mycketoch tog oss hem levande så allt blev bra.
Kort efter att vi kommit hem skulle Oscar  träffa en kompis och sen kom en kompis till Iris över som heter Estelle så vi fyra tjejer gick iväg till en park nära där vi bor. Dit hade Iris med sig lite kakor så blev en fika i skuggan och sedan tons of deep talk. Var riktigt sköna konversationer som handlade om seriösa saker. När klockan blev sju ungefär gick vi hem igen. Estelle åt här och efter ytterligare en galen fransk middag blev alla sugna på godis. Så jag, Oscar, Iris, Agnes och Estelle åkte iväg till en mack i närheten och köpte choklad och Marshmallows. Gjorde choklad doppade marshmallows sen när vi kom hem och spelade med andra ord och charader med mera. Hade återigen sjukt kul och håller på att somna medan jag skriver det här så godnatt, eller god morgon om ni läser detta på morgonen.
Puss och Kram!♥
 Kakorna ;)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design