Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Empire

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
Lucious Lyon är en gammal stjärna inom musikbranschen som nu driver ett enormt skivbolag som heter Empire. Han är precis på väg att få in sitt skivbolag på börsen och allt ser ut att gå framåt tills det att han blir diagnostiserad med ALS och får veta att han endast har tre år kvar att leva kanske mindre. Han bestämmer sig då för att se till att någon av hans tre söner ska ta över och göra denna son redo för ansvaret ett skivbolag innebär.
I samma veva som det här händer frisläpps även Lucious före detta fru Cookie från ett fängelsestraff hon fått då hon sålt droger. Hon har nu suttit inne i över tio år och kommer ut redo att ta tillbaka skivbolaget hon startade. Men den här serien är så mycket mer, den handlar om familjeintriger, att övervinna fördomar, våga ta steget ut ur skuggorna och inte låta hat stoppa än. Det handlar om makt, det handlar om sjukt duktiga musiker och above all familjen. Det här är en serie man måste se verkligen, sjukt galet bra!
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design