Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Femton olika känslor

Skrivet:    ·  Allmänt
Vaknade upp vid nio imorse hos Vera. Hela gruppen hade olika saker vi skulle iväg på under dagen, en gick kort efter att vi vaknat bara, och när vi alla ätit frukost gick vi också. Efter att jag packat upp det lilla jag haft med mig till Vera och kompletterat min packning till Frankrike lite grand satte jag mig i soffan ett tag och såg till att tidsinställa lite inlägg inför Frankrike. Passade även på att kolla på två avsnitt av Baby Daddy och försökte väl vila på nåt sätt, men känns som min hjärna gått på högvarv hela dagen. Har haft svårt att sitta still och bara göra en sak i taget.
Men vid halv fe lämnade jag huset och småsprang iväg mot dagis där jag skulle hämta Martin. Tog mig dit, hittade honom, gick hem till de där hans storebror och stora syster redan fanns. Så blev det vanliga sen, lagade mat, åt med dem och sen gick jag och de två yngsta barnen iväg till en park nära de men när jag satt bredvid barnen på en leksaks grävmaskin höll jag på att somna. Piggnade till sedan och var kvar i parken med de ett bra tag efter det, när klockan blev för mycket gick vi tillbaka till de där barnen ville kolla på High School Musical förstår ni vilken lycka jag fick då? Såg 2:an och fick så många barndomsminnen, så har förtillfället extrema panik känslor inför resan imorgon, mysiga och sad minnen från när jag var liten samt några små aggressions utbrott som slåss inombords. Orkar knappt med mig själv längre haha.
Puss och Kram! ♥
 Barnen när vi var i parken :)DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design