Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Strand promenad

Skrivet:    ·  Allmänt, Resor, Resor
Estelle från igår sov över så var fem personer vid frukosten imorse och sedan fem personer resten av dagen. Klickade jättebra med Estelle och hon kände ju Iris och Oscar jättebra sedan innan så vi fem har haft hur kul som helst tillsammans. Började dagen med att testa en av Lyons bussar ner till city då vi redan gått den vägen och det var typ 40°c ute och jättekvavt i luften. Hoppade av mitt inne i city och gick sedan bara en kort bit till Annas jobb. Hon jobbar på en rätt fancy klubb så fick först sitta inne i ett av konferensrummen och dricka lite juice och sen flyttade vi oss till ett rum där det fanns fotbollsspel och biljard så körde några rätt intensiva fotbollsmatcher där.
Efter nån timme där tog vi en promenad längst en av Lyons två floder bort till en biograf. Då det var så obehagligt varmt ute och de hotat med åskväder(som fortfarande inte har kommit nu när jag skriver det här) hade vi bestämt sen tidigare att det skulle bli bio idag. Då de flesta filmer dubbas till franska hade vi inte så många att välja på men beslöt oss för filmen "Spy" med Melissa McCarthy i huvudrollen. Så släpade oss dit i värmen köpte biljetter och popcorn och gick in i salongen och såg en sjukt rolig film. Älskade "Spy"  verkligen och den är ett stort tips! Efter filmen och en skrattfylld eftermiddag gick Estelle hem och då gick jag och Agnes på ytterligare en promenad i området och när vi kom hem hade Oscar hämtat pizza för båda föräldrarna var borta. Så blev pizza ute på terassen till middag #mysfaktorlevel1000
Puss och Kram! ♥
 Oscar, Iris, Estelle och Agnes :)
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design