Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Turkos sjö

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte iväg rätt tidigt imorse, eller vid typ elva, till en turkos sjö tillsammans med ett par vänner till familjen. Barnen i den andra familjen var tre och ett år äldre än mig och även fast vi knappt pratade med varandra (de har svårt med engelska och jag är långt ifrån aå bra att jag kan hålla en vanlig konversation) var de extremt trevliga och snälla och man trivdes i deras sällskap. Vid sjön hade de hyrt en båt för åtta personer men då vi var nio tog vi med oss en kanot också. Båten vi hade var eldriven och samma sak gäller alla båtar i den sjön så vattnet är jätterent och hur fint som helst, det var som ett vykort alltihop.
Efter fyra/fem timmar på båten sa vi hejdå till den andra familjen och åkte hem igen för då skulle vi ner till Oscar och Iris grannar. Hos de var det fullt av andra franska familjer som ingen kunde särskilt bra engelska så fick träna massor på franska och fick lära mig en hel del nya ord vilket var askul. Det fanns ett gäng ungdommar där som Oscar var med men då ingen av de kunde franska struntade de i att prata med oss typ, några av de försökte och visade att de ville men det kan vara svårt det där. De vuxna där emot var assköna, de lärde glatt ut ord till oss som vi sedan lärde de på franska. Senare på kvällen sen blev det dans och en av papporna drog igånf och dj:ade lite och hela tiden fanns ett starkt intryck av genuin glädje och kärlek. Gud guys vill aldrig lämna Frankrike typ!
Puss och Kram! ♥
 
 Natan och Oscar i kanoten
 Lite blandade bilder från dagen :)
 Jag; Oscar, Natan; Jean-Marc och AgnesDITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design