Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Fotboll och glass

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit fullt ös idag i princip sedan jag vaknade. Började med att hoppa in i bilen, efter att jag ätit osv, och köra iväg till Wallby Gård där vi var främst för att leta efter ett vitrin skåp. Dock hittade vi inget skåp så körde vidare till Örebro som var vår egentliga destination. Malte och hans lag är iväg på fotbolls cup förtillfället i Örebro så vi åkte dit för att heja och kolla på en av dera matcher. Just den vi såg var åttondelsfinal som de vann med 1-0 vilket var jätteskönt. Det var ett gäng föräldrar som följt med och skjutsat och de hade tagit med sig en stor banderoll med E.I.K s märke på och hade ett flertal hejarramsor på lager så var jättekul att stå där.
På hemvägen från Örebro tog vi en omväg till Götlunda där morfar visste att de hade en glasskiosk. Där skulle de tydligen göra egen jätegod glass som var värd en egen resa. Så vi åkte dit, läste utanför att de var leverantörer till Nobel festen,  klev in och möttes av en jättegullig lite glasshop. Killen bakom disken var jätteshysst och lät oss smaka på de olika sorterna när vi blev osäkra, var genuint glad och hjälpte oss på riktigt. Dessutom var glassen hur god som helst så har ni möjlighet åk till Götlunda för det är värt en egen resa!
Puss och Kram!

 Bild från när matchen skulle starta 
 
Glassen ˆ_ˆ 
♡Anonym♡
Skrivet: 2015-06-28,  kl. 16:22:36

Var ligger det där glass stället?

Svar: Det ligger i Götlunda mitt emellan Örebro och Arboga typ
Tilda♥




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design