Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Sista tårtan

Skrivet:    ·  Allmänt
I slutet av åttan, när man har sin sista hemkunskapslektion bakar alla tårtor. Vi har vetat det här i några veckor nu, eller år egentligen, men vi har inte intresserat oss för det förens för någon vecka sedan. Då började planeringen av vad mans kulle göra för tårta hur man skulle göra den och så vidare. Jag och Tove hade någon plan om att vi  skulle göra en tårta i flera vångar men när vi kom till lektionen idag berättade Jossan att det var nästintill omöjligt att bygga en tårta på höjden. Så vi skippade den planen, hittade en chokladkaka på internet och körde på den.
Vi hade lite otur med tillagningen då någon höjde värmen på vår ugn vilket gjorde att kakan var lite bränd på toppen när de fortfarande var rätt kladdig i mitten. Dessutom var kakan klar lite för sent så när vi behövde bre på chokladkrämen uppe på smälte den lite grand... Men kakan var gudomlig och alla fel som skedde gjorde inget för det blev bara som en massiv kladdkaka :) Känns lite sad nu att sista hemkunskaps lektionen är över och att det här var det sista vi gjorde i hemkunskaps salarna. Kanske kommer vi tillbaka på något vis i nian för någon elevens val dag eller liknande men ändå. Så många år man har spenderat där och så många minnen som nu är slut.
Puss och Kram! ♥
 Vår tårta är den med choklad, pannkakstårtan är Olivers, Eriks och Jontes :)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design