Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Trött och rörig

Skrivet:    ·  Allmänt
Kan bara förvarna er redan nu att när det här inlägget skrivs är jag extremt trött och generellt små sur på det mesta så vet inte hur sammanhängande det här kommer vara. Blir lite så när man har kört fullt ös i tre dagar varav den ena var en resedag som inkluderade en timmes försening och man hela tiden har lite för mycket som snurrar i huvudet även när man sover. Ni vet hur det kan bli när man trotts sömn ändå känner sig helt trött i kroppen, så är det nu. Men är trött på grund av främst två helt underbara dagar så jag klarar av en trött dag, den följer väl lite grand med i paketet.
Dagen idag har varit rätt lugn. Satt på förmiddagen och kollade på någon film jag råkade hamna i på tv, åt en extremt god lunch mormor fixade iordning och fick sedan ett sådant enormt badsug. Så alla fyra packade ihop badkläder och skulle precis gå ut genom dörren och ut i solen när det började duggregna. Solen sken, men det regnade. Allt som rör väder när det kommer till i eftermiddags är kaos, det spöregnade och var sol omvartannat. Men jag badade ett flertal gånger först utan att basta, och sen när morfar satte igång bastun blev det några vändor bastubad också. Blev jordgubbar och mjölk till middag och har efter det suttit och kikat på lite serier och ska nog gå och lägga mig på något vis nu.
Puss och Kram! 
 
Extremt udda bild, I'm sorry haha :)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design