Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Farfar fyller 80

Skrivet:    ·  Allmänt
Åkte iväg astidigt imorse för att fira farfars 80års dag. Egentligen fyller han år imorrn men efter som mamma och pappa jobbar då åkte vi dit idag och på plats fanns även farfars två bröder med sina fruar. Jag har inte träffat de sen jag var jätteliten så var kul att träffa de. Var även kul att träffa farmor och farfar och framför allt få gratta farfar även fast det var dagen före han fyller sitt big eighty. Förstår ni vilket långt liv man levt då? Han har fått uppleva allt från 30 talet till världen vi lever i nu, det är nästan läskigt att tänka sig.
Farmor hade beställt en stor grillbricka som vi alla åt när vi kom dit. Efter maten befann jag mig i mat koma så jag tog en promenad runt i Lindesberg, tappade bor mig och hamnade långt ute på landet typ och fick surt gå tillbaka exakt samma väg som jag kommit. Blev i alla fall en sjukt härlig promenad i solen och när jag kom tillbaka hade de dukat upp med två tårtor så det blev storfika. Blev efter det ytterligare en ny mat koma så jag, mamma, Malte och Märtis gick ut i trädgården och hoppade bock på varandra, spelade boule med farmor och hade allmänt mysigt :)
Puss och Kram! ♥
Bilder från lunchen
 Födelsedags fikat :)
Två bilder på Märtis från trädgården
Min favorit person i världen ^_^
Bilder från när vi hoppade, bliden i mitten längst ner är tagen precis innan vi båda föll ihop haha
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design