Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

London från en ny sida

Skrivet:    ·  Allmänt
Körde på en typ "utforska" dag idag där vi gick igenom Hyde Park som ligger precis bredvid hotellet typ men som vi aldrig hunnit utforska. Gick en bra bit bort och tog oss till Notting Hill delen av Hyde Park eller vad man ska säga och gick bort till Portobello. Gick längst med marknaden och trängdes med en massa folk, kikade runt i affärer längst vägen, fotade en massa, kollade på ett gäng acapella sångare, svettades i solen mm. men det var himla mysigt. Tog oss även bort en sväng till "the blue door" och återupplevde lite gamla minnen från när jag var där 2013, var på Portobello marknaden då också så kände igen allt typ. Det mina vänner var riktig äkta lycka rakt igenom.
Efter Notting Hill svängen stod vi utan planer så vi hoppade på första bästa buss mot hotellet och åkte hem en kortis för att vila lite innan vi gav oss ut igen. "Bussluffade" runt ett tag och åkte bland annat iväg till Big Ben där vi hoppade av och gick längst med strandkanten åt motsatt håll London Eye ligger, vilket gjorde att vi typ klarade oss undan alla turister och verkligen fick se London från en ny helt otroligt mysig vinkel. Blev lite mer buss sen och en kort sväng in till Primark innan vi åkte hem till hotellet. Blev middag på samma Kina restaurang som första kvällen vi var här och efter maten en hel del packning. Ska upp rätt tidigt imorrn så måste sova nu.
Puss och Kram! ♥️
 Bild ftån en av våra buss turer



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design