Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Släktkalas

Skrivet:    ·  Allmänt
Har haft släktkalas för mig idag så har varit fullt ös hela dagen. Mormor och morfar, farmor och farfar samt Jeppe, Sofie och kusinerna var här vilket gjorde att allt gick i 180. Tog nyss på mig pyjamas och sitter i en hög i soffan typ, planerar väl att kolla på någon film eller nåt ikväll. Skulle vilja se Nashville men har ju kollat ikapp den serien så får sitta och vänta en hel vecka innan ett nytt avsnitt kommer ut och de kommer på fredagar. Så japp det är en vecka kvar, nej jag är inte glad alls.
Har i alla fall fått en massa presenter idag. Förväntade mig typ inget efter som mormor och morfar gav mig resan till London och farmor och farfar gav mig typ 2000:- att shoppa för där. Men som sagt har fått fett mycket grejer, har ätit jättegod lunch osv, varit upp vid en skola i närheten och spelat basket med alla tills vi var helt svettiga, "lekt" i parken där samt haft allmänt kul som alltid med släkten. Varit en över förväntan bra dag verkligen.
Puss och Kram!
Bilder från lunchen haha
 Det här var någon balans grej från parken :)
Bilder från parken :)
 Födelsedags fika bestod av kärleksmums och olika sorters kakor
När de blev ombedda att göra grimaser haha
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design