Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Sovmorgnar

Skrivet:    ·  Allmänt
Var en rätt seg dag igår med uppstigning ur sängen nån timme efter tolv på dagen. Hann liksom inte starta något på grund av det så dagen spenderades med att fika med några kompisar till familjen, ta en promenad, äta middag med de och sen kolla på film på kvällen. Jag såg favoriten "Vampire Aademy" tätt följd av några avsnitt av Parneviks. Har verklige gillat den tv-serien och familjen Parnevik verkar ju vara helt Amazing, håller verkligen tummarna för ytterligare en säsong eller typ en reality show kring de som The Kardashians typ :)
Vaknade upp rätt nyss idag och har verkligen inte vaknat till ordentligt ännu. Sitter och lyssnar på Jack & Jacks nya låt Groove samt överför lite videos jag klippt ihop som kommer komma upp rätt snart antingen under den här veckan eller nästa. Det är en haul video och sen en video om allt vi gjorde i London typ. Ska iväg och träffa Hannah och Adams familj idag också efter typ ett halvår sedan sist. Tänkte ut och gå eller nåt innan för känner mig lite som en degklump just nu och då är verkligen bästa metoden att gå. Kan bli stressad om jag ätit något och blivit för mätt om jag inte få gå eller något, måste typ ut och röra mig.
Puss och Kram! ♥
 Mamma och Märta hade gjort en läskigt god rabarber paj, typ to die for!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design