Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Trevlig kväll

Skrivet:    ·  Allmänt
Blev ingen promenad idag då det regnade typ konstant imorse. Cyklade iväg till Hannah i alla fall på eftermiddagen för att vi skulle göra nåt musikquiz till kvällen men det blev rätt mycket annat än bara det. Hannah ska skicka in sin sista gymnasie ansökan om två dagar typ så blev en del prat om det, jag har ju grov ångest kring det men Hannah gav mig rätt många bra tips så känns lite lättare nu. Har ju ändå ett år kvar på mig innan det är dags men all tid kring valet av gymnasiet behövs verkligen för min del.
Satt rätt länge efter det och försökte fixa ett quiz men blev bara halvfärdiga. Hade lite svårt att bestämma oss typ och spårade iväg på en hel massa andra grejer och sen några timmar senare kom min familj dit och då drog allt det igång. Med snacks innan, middag, långa samtal, en promenad med deras hund, efterätt och ännu mer prat efter det.  Har skrattat en massa och ätit way to much men haft en sjukt mysig kväll verkligen.
Puss och Kram!♥
 Middagen ^_^
 
 Hannah och jag



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design