Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Valborg

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade en sån sjukt grym valborg igår.Var ute sent, skrattade massor och gick och lade mig alldeles för sent, precis som det ska vara. Började med att spendera hela eftermiddagen med Tove och Jossan vid Globen. Träffade massa folk där och glömde bort tiden så blev lite stressigt hem där ifrån då vi skulle äta middag hos Jossan och Tilda O skulle möta oss där. Men vi hann hem och åt middag tillsammans bara för att efter det sätta på musik på högsta volym och dansa och sjunga som galningar, blev både hes och fick huvudvärk.
Erik, Oliver, Jonte, Fille och Edde kom till Jossan senare på kvällen och då gick vi ner till elden tillsammans. Där nere träffade vi också en del folk, hälsade bland annat på Axel som stod och sålde popcorn och pratade med honom ett tag. Stannade kvar där tills fyrverkerierna, men sen fortsatte vi. Gick runt i flera timmar i området sedan och stannade ute en bra bit efter midnatt. Efter kvällen ute sa vi hejdå till killarna och gick in till Jossan där vi hade girl talk i ytterligare några timmar. Var verkligen bästa kvällen på länge och jag älskar mina vänner sååå mycket!
Puss och Kram! ♥
 Middagen hos Jossan
 Bilder från elden oså fyrverkerierna ^_^
 Hela gänget (utom Fille som pratade i telefon när vi tog bilden)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design