Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Lördagskvällar

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom nyss hem från en supertrevlig kväll hos Erik med Tilda, Jonte, Lucas och Erik. Möttes upp på eftermiddagen, efter att jag och familjen varit iväg och ätit lunch med några vänner, och gick efter en kort stund här till Erik. Satt nere i hans källare i någon timme och pratade om en massa olika saker när vi först kom dit. Sökte bland annat upp några frågor på internet som handlade om allt från "vad har du för blodtyp?" till "vad är den perfekta pizzan enligt dig?" som vi besvarade. Blev både så långt ifrån seriösa svar man kan komma och en hel del djupa grejer också.
Efter ett tag i källaren hade Eriks pappa, hur snällt som helst, lagat middag till oss så vi åt supergod pulled pork. Gick tillbaka ner till källaren efter maten och kollade på filmen Inside Out som var jättemysig, den handlar kort förklarat om fem olika känslor inuti en tjejs huvud och hur de påverkar hur vi mår. Har velat se den filmen sedan den kom ut då jag bara hört positiv kritik om den, så var jättekul att det blev av. Blev en promenad efter filmen till Donken också där vi köpte McFlurry och hade allmänt mys den sista timmen innan vi gick till Erik och sen gick hem. Blev alltså en riktigt bra lördag kväll kort förklarat :)
Puss och Kram!
Jonte, Lucas, Erik och jag
 Bilder från vårt Donken besök :)
♡Cissi♡
Skrivet: 2015-11-15,  kl. 12:11:37 Blogg:  http://nastanperfekt.blo.gg

Ser ut som ni haft en bra kväll

♡Isabella♡
Skrivet: 2015-11-15,  kl. 16:30:31 Blogg:  http://nouw.com/isabellaaxelsson

kul :)

♡Skogsraah ☾♡
Skrivet: 2015-11-15,  kl. 20:27:59 Blogg:  http://skogsraah.se

Kul :)

♡thaipinnen♡
Skrivet: 2015-11-16,  kl. 12:59:11 Blogg:  http://thaipinnen.se

härligt! :)

♡Angelica♡
Skrivet: 2016-11-14,  kl. 14:12:11 Blogg:  http://angelchanelle.se

Lät ju riktigt mysigt :)
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design