Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Simning

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade så sjukt svårt att komma upp ur sängen imorse, alltså värre än någonsin förut typ. Hade riktigt svårt att somna igår kväll och låg därför vaken ett rätt bra tag, vilket gjorde att jag fick alldeles för lite sömn i natt också. Ställde mig sovandes i duschen i princip men vaknade till då och kunde komma igång med morgonen på riktigt efter det, även fast allt gick ungefär tre gånger så långsamt som det brukar.
Hade en himla bra dag sen i skolan, men jag hade bara lektioner på förmiddagen idag för efter lunch hade alla tjejer i min klass simning.  Innan simningen satt jag och Tilda själva i omklädningsrummet i nästan en timme och pratade. Var himla mysigt att bara ta den tiden och prata ut om saker, att få dela med sig av tankar till någon som förstår vad man känner. När en timme gått började fler från klassen trilla in och sen innan, efter och under simningen hade jag bara allmänt kul. Det är under sådana här tillfällen när man tas utanför klassrummet alla verkligen blomstrar typ, för då är det bara vi där och då pratar alla med alla.
Puss och Kram! 
 Eftermiddagens franska plugg :)DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design