Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Water for Elephants

Skrivet:    ·  Film och TV-serier
 Jacob och hans familj lever under depressionen i U.S.A men de har det ändå hyfsat bra. Jacob studerar till veterinär och hans pappa har ett fast jobb. Men så sker en bilolycka och Jacob mister båda sina föräldrar och alla deras ägodelar. Hemlös, föräldralös och med en ofärdig utbildning ger sig Jacob ut på vägarna för att ta sig till en storstad och leta jobb. Men han tar sig aldrig så långt, istället hittar han en cirkus och följer med de. Han får jobb som veterinär hos de och har snart blivit god vän med cirkusdirektören och hans fru. Men direktören är allt annat än en hederlig och vänlig man, och hans fru är så mycket mer än bara någons fru och innan Jacob vet ordet av det inleder han en affär med henne.
Jag hade inte så höga förhoppningar på den här filmen och råkade av en slump hitta den när den gick på tv, men ju längre in i filmen jag kom desto säkrare blev jag på att vi hittat något bra. ÄLSKAR filmer som utspelar sig ett par årtionde bakåt i tiden. Att följa livet då och kärleken som på något vis var så annorlunda mot det vi ser i filmer som utspelas i nutid. Denna film är en riktigt feel good film verkligen, och den är stort tips för alla i princip. Både jag, min två år yngre bror och min femtio år äldre morfar gillade filmen lika mycket.
 
 
♡Celine♡
Skrivet: 2015-11-03,  kl. 19:49:47 Blogg:  http://celinelf.blogg.se

Jag har funderat att se på den där filmen rätt länge men det har aldrig blivit av, jag kanske borde ge den en chans ändå :)

Svar: Ja det tycker jag absolut du borde, absolut värt det :)
Tilda♥

♡Ida - foto & häst♡
Skrivet: 2015-11-04,  kl. 10:03:53 Blogg:  http://prinsesc.blogg.se/

Den är riktigt bra asså!! :D




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.



För samarbeten: [email protected]








Design