Startsidan  ·   Instagram  ·   We♥It  ·   Youtube

Fullt upp

Skrivet:    ·  Allmänt
Varit en väldigt hektisk dag idag men även en dag med en massa skratt. Tisdagar är som jag skrivit förut vår bästa dag schema enligt. Har två lektioner på förmiddagen följt av en 55minuters rast, ytterligare en lektion, lunch och sen endast en lektion till innan vi slutar. Är dessutom helt okej lektioner de vi har, och den där långa rasten är hur skön som helst. Spenderar nästan alltid den rasten på Uppis, som är högstadiets café och uppehållsrum helt enkelt. Brukar ofta bli flera omgångar kortspel, en väldans massa skratt och bara standard samtal då och det är precis den uppladdningen man behöver på förmiddagen.
Efter att skolan slutat blev det en sväng till gymmet med Erik, Jonte, Lucas och Oliver. Körde ett överkropps pass idag och det var ett sån riktigt bra pass. Kunde ta ut mig ordentligt, lade på mer vikter än jag brukar på många maskiner och körde tills musklerna värkte verkligen. Blev efter en timmes pass en rätt snabbt hemåkning och när jag klev innanför dörren hade jag tjugo minuter på mig att duscha, byta om, äta något snabbt och sedan ta mig iväg till en av familjerna jag barnvaktar hos. Barnen jag passade idag är hur härliga som helst verkligen så var bara kul. Sedan jag kom hem från jobbet idag har det blivit SO plugg och nu ska jag väl snart gå och lägga mig, blev alldeles för sent igår så behöver extra sömn idag.
Puss och Kram! ♥
Plugg selfie :)
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Tilda, Stockholm

Tilda heter jag och jag är en tjej på 16 år som älskar att vara med kompisar och skratta. Bor gör jag i Stockholm med min mamma, pappa och två yngre syskon och på fritiden gymmar jag och kollar på alldeles för många tv-serier. Här på min blogg hittar du massa musik,filmtips och framför allt handlar bloggen min vardag och mina tankar.För samarbeten: tildabarkselius@gmail.com
Design